Skip to content

Over Studio Strop Accounting

Welkom bij Studio Strop Acccounting! 

UW BOEKHOUDER

Studio Strop Accounting, de no nonsense boekhouder die jouw taal spreekt!

Mike Strop, oprichter van Studio Strop Accounting, heeft al meer dan 20 jaar ervaring en weet zijn kennis van boekhoudkundige en belastingtechnische zaken in te zetten om jou te helpen om een beter financieel beeld van jouw onderneming te krijgen.

Door jou bewust te maken van wat er cijfermatig speelt in jouw bedrijf wordt er geholpen om een slimme money mindset te ontwikkelen. Met een toegankelijke en persoonlijke benaderingswijze slaagt Studio Strop Accounting er telkens in om samen met jou oplossingen in te zetten zodat jouw onderneming hier profijt van heeft. Door jouw administratie op orde te krijgen en te houden kan je bijvoorbeeld voorkomen dat je teveel belasting betaald, of juist al kan inschatten hoeveel belasting je moet gaan betalen.

Studio Strop Accounting kan fungeren als vertrouwenspersoon en als tussenpersoon, bijvoorbeeld bij vragen van de Belastingdienst. Met uitgebreide kennis van – en inlevingsvermogen in – een grote diversiteit aan ondernemingen worden lastige financiële zaken vertaald en duidelijk gemaakt. 

De ondernemer is vanuit zijn of haar passie zo veel mogelijk bezig met zijn of haar business. Ze willen niet teveel poespas maar juist worden ontzorgd. Door out of the box te denken wordt er op een creatieve manier gezocht naar concrete oplossingen voor boekhoudkundige en belastingtechnische vraagstukken.

Met een groot netwerk in de zakelijke en financiële dienstverlening ben je bij Studio Strop Accounting niet meteen gebonden aan een (register) accountant of fiscalist. Zo kom je niet meteen voor hoge uitgaven te staan, maar kan worden gefilterd op welk moment er een specialist moet worden ingehuurd bij extreme bijzondere gevallen. Ook hier kan als tussenpersoon worden opgetreden om zaken helder over te brengen. Zo kan er worden gekeken naar de rechtsvorm van jouw onderneming en of dit wellicht beter kan.

“Wanneer je ondernemers helpt, creëer je voor hen de ruimte die ze nodig hebben om hun dromen en doelen na te streven en dat te doen waar ze goed in zijn, ondernemen!”

Hulp nodig met Corona steunpakketten? Ook hierbij kan worden geholpen met het aanvragen of het afwikkeling van de diverse Corona maatregelen.

Plan een gesprek

Heb je nog vragen? Plan een geheel vrijblijvend gesprek in om na te gaan in hoeverre jij geholpen kan worden.
Telefonisch bereikbaar op 06-28885809, via WhatsApp en via email.

Site ontworpen door Mikey Mike Design